Followers

Saturday, June 22, 2013

Mereka yang tuduh Himpunan Blackout 505 menimbulkan huru-hara dan revolusi patut malu diri sendiri!

Puak-puak yang sebelum ini memfitnah Himpunan Blackout 505 yang baru selesai sebentar tadi, sebagai himpunan yang akan mencetuskan huru-hara, mencetuskan revolusi ganas, merosakkan harta benda awam dan sebagainya patut malu sendiri! Tidak kiralah mereka itu daripada DAP ke, PKR ke, PAS ke apatah lagi kalau daripada Umno/Bn, PDRM dan SPR!

Pada hakikatnya tuduhan-tuduhan yang cuba merendah-rendahkan pemikiran rakyat seolah-olah rakyat bodoh dan tidak sayang kepada keselamatan negara, seumpama itulah yang merupakan provokasi yang tidak bertanggung-jawab.

Rakyat tidak sebodoh yang disangka atau yang diharapkan, oleh puak-puak Umno/Bn dan para balaci mereka memang kita telah maklum, kalau tak buat fitnah dan provokasi bukan mereka namanya termasuk juga mereka yang dalam PR, yang mulutnya lebih laju dari lajak dalam mengulas himpunan yang hendak dibuat bagi menentang kerja jahat, penipu dan berdosa oleh SPR itu.

Setelah tamat Himpunan Rakyat yang tidak diganggu oleh provokasi para kuncu Umno/Bn, apa-apa himpunan pun tetap aman kerana memang majoriti rakyat suka dan mahukan suasana aman. Tetapi majoriti rakyat amat benci, menyampah, meluat dan menolak sepenuhnya segala kerja jahat dan penipuan SPR di bawah pimpinan dua 'ekor' manusia yang degil dan keras kepala yang jelas menjadi 'agen Umno/Bn' iaitu Abd Aziz dan Wan Ahmad!

Maka itu usaha merombak SPR perlu disegerakan bagi melahirkan SRP tanpa Abd Aziz dan Wan Ahmad yang terlalu teruk, buat dikendalikan oleh seorang warganegara Malaysia yang berintegriti, bersih, adil, tidak berat sebelah dan tanpa blackout serta yang lebih cerdik dan pandai mencari di mana dakwat kekal boleh didapati untuk digunakan dalam PRU 14 nanti! 

Tahniah kepada rakyat yang turun berjuang menuntu keadilan dan mencintai keamanan.

No comments: