Followers

Monday, May 21, 2012

Harapkan orang lumpuh dan musnah, tiba-tiba dia yang kian lumpuh dan musnah

Begitulah resam dunia. Kalau sibuk dok harapkan orang lumpuh dan musnah, akhirnya tak sedar diri sendiri yang bakal lumpuh dan musnah! Masin mulut mamak maidin yang mahukan Pas lumpuh dan musnah, bakal terkena dan tersumpah kepada Umno parti assabiyyah nombor satu dalam dunia!

Petang tadi Tuan Guru Presiden Pas kata, 'no muzakarah' dengan Umno kecuali dengan NGO tertentu, maka pintu muzakarah main-main Umno itu, yang meniti  di bibir mulut busuk para pemimpin Umno ditutup rapat. Maka dalam diam sambil Umno menyembunyikan muka di bawah ketiak busuknya sendiri, Umno pula yang bakal lumpuh dan musnah...huhuhuuu!!!

Sekarang nampaknya sumpah Mamak Maidin bakal makan diri. Apalah Umno tanpa Pas mahu muzakarah dengannya? Umno kering modal dan isu. Maka Umno hanya menjadi katak yang meraung memanggil hujan, namun hujan tidak kunjung tiba!

Demikianlah Umno! Umno (Tua) dilumpuh dan dimusnahkan oleh pemimpin tua yang bernama Mahathir. Dan kini Umno (Baru) bakal dilumpuhkan oleh kesialan mulut seorang lagi mamak!
No comments: