Followers

Saturday, May 26, 2012

Budak ini akan 'dikunyah' naga tua hingga lumat kerana amukannya hari itu sangat mencederakan sang naga tua.....tunggu..tunggu!!

KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....budak kemewe ini ingat bila dia menyembah mohon ampun naga tua peninggalan Mahathir dia akan selamat?
KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....budak kemewe ini ingat bila dia buat muka kemewe keluar air mata, air hingus dia tidak akan menderita?

KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....budak kemewe ini ingat bila dia menyesal mengamukkan naga tua peninggalan Mahathir dia akan terus berada dalam saf kemimpinan di Kampar?

KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....budak kemewe ini ingat bila dia melaungkan hidup umno..hidup umno itu, puak-puak naga tua itu peduli?

KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH...budak kemewe ini ingat bila dia malaungkan hidup umno...hidup umno itu, puak -puak naga tua percaya?

KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH....KAHKAHKAHKAHKAH...budak kemewe ini ingat dia selamat dari pada kena 'makan' dek naga tua kerana amukan dia tempoh hari? 

KAHKAHKAHKAHKAH...KAHKAHKAHKAHKAH....budak kemewe ini telah tidak selamat lagi! Tunggu dan lihat bahwa puak-puak naga tua akan makan lumat budak ini sampai tak bersisa! Tunggu!!!

No comments: