Followers

Tuesday, February 28, 2012

Batalkan akhbar The Star segera! Akhbar ini berbahaya kepada perpaduan negara!

The Star akhbar MCA yang kurang ajar itu, tidak wajar dituntut permitnya hanya digantung tetapi wajib diBATALkan terus permit. Kerana sikap tidak sensitif terhadap umat Islam yang tidak menyentuh apa-apapun hak anutan MCA, umat Islam amat kecewa dengan akhbar ini.

Nampaknya 'pendidikan' anti Islam yang diajar oleh Chua Soi Lek telah diterima pakai oleh akhbar sahabat karib Umno ini.

Kamu tidak mahu menyembah Allah dan tidak mahu mengaku Allah itu Tuhan kamu setelah diberitahu bahawa Allah itu Tuhan kepada segala makhluk, ikut pandai kamu lah, yang kamu pergi paparkan gambar tatoo bertulis Allah ditubuh erykah itu untuk tujuan apa, kalau tidak bertujuan menghina Tuhan umat Islam. Kamu memang tahu hal ini wahai akhbar MCA the Star tetapi kamu tetap melakukannya. Kamu jahat!

Kami umat Islam yang taat kepada perintah Allah mengutuk perarakan kepala lembu oleh kuncu-kuncu Umno dahulu. Kamu pula yang menghina agama Islam! Kamu biadap The Star! KDN dan JATI, mana JATI!! ? Batalkan permit akhbar the Star segera, jika tidak akhbar ini mungkin akan menghina agama Islam lagi buat kali ketiga! Umat Islam tidak boleh terima perangai bodoh the Star ini!

No comments: