Followers

Friday, December 09, 2011

Agaknya begitulah antara contoh 'Orang Umno' yang dimaksudkan oleh Najib Razak! Tahniah Najib!!Apa hendak dikatakan dengan perangai ''NGO orang Umno" yang menghadiahkan kek taik seperti ini?

PENGOTOR !

BUSUK!

BIADAP!

LEMAH FIKIRAN!

TAK ADA OTAK!

JAHIL AGAMA !

BODO!( tak pandai berhujah sudahnya main dengan benda-benda kotor dan tak berakhlak!)

TIADA AKHLAK ISLAM!

PERANGAI ORANG BUANG TEBIAT (PERANGAI ORANG NAK MATI!!)

MEMALUKAN MELAYU SEJATI! ( orang melayu sejati, yang lemah lembut dan bersopan santun tidak berperangai bangang macam tu!!)

PERANGAI DARI HASIL TARBIYAH ORANG AGAMA UMNO!

BENGONG!

TOLOL!

BUANG MASA!!!

Wahai seluruh Melayu yang ada maruah dan harga diri serta yang memahami Islam sebagai agama anutan dan cara hidup, cukuplah kita menyokong dan memangkah Umno, jelas tidak ada faedahnya!

Yang kita dapat dari menyokong parti tidak bermoral ini, hanya malu semata-mata dengan perangai tidak berakhlak seperti itu! Bayangkan bagaimana orang lain melihat dan mentafsir kita orang Melayu kerana tindakan memalukan NGO 'orang-orang Umno' yang dibanggakan oleh Najib seperti itu!

Jika Najib ada maruah demi kemuliaan bangsa Melayu, pecat 'orang-orang Umno' yang kotor dan jijik itu, jika tidak itulah sebenarnya 'orang-orang Umno' yang Najib banggakan!!!!


2 comments:

rantai said...

Di India ada satu kasta yang diberikan tugas khas iaitu mengambil dan membuang najis dari tandas-tandas terutamanya dari 'tandas curah'... mamak-mamak umno yang terlibat tu pasti dari kasta itu ....

Anonymous said...

ia jelas mencerminkan sikap dalaman dan keperibadian seseorang dalam alam nyata ini..... itulah kuasa Allah.......