Followers

Tuesday, November 22, 2011

KAHKAHKAHKAH: Amende KITA ni? Kelab bolosepak ke?

FUHH...SELAMAT NAJIK & MUHYIDDIN, KALAU TIDAK.......BUNGKUS!!!


KOTA BAHARU 21 Nov -Parti Kesejahteraan Insan Tanah Air (KITA) tidak akan meletak calon untuk bertanding di kawasan Parlimen Pekan dan Pagoh pada pilihan raya umum akan datang, kata Presidennya, Datuk Zaid Ibrahim.


Ahli Parlimen Pekan disandang oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak sementara Ahli Parlimen Pagoh disandang oleh Timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yassin. Zaid berkata, walaupun KITA mahukan perubahan kepada rakyat, ia hanya akan meletakkan calon di kawasan yang difikirkan sesuai dan mampu dimenanginya.


"Ini bererti kita tidak akan letak calon di Pekan atau Pagoh. Perubahan kepada saya bukan bererti Perdana Menteri baru atau tukar tampuk pemerintahan. "Kalau BN berubah kepada dasar lebih terbuka dan demokratik, ia akan mendapat sokongan parti KITA. Yang kita mahu rakyat mendapat manfaat daripada perubahan tersebut,” tambahnya.


Beliau berkata, KITA akan mengumumkan calon secara berperingkat dan akan menumpukan untuk bertanding di kawasan di mana pengundi tidak berpuas hati dengan potensi wakil rakyat sedia ada.


SIAN!!!! TOLONGLAH NAJIK OII, JANGAN BUAT PEKAK!!!

1 comment:

Anonymous said...

BERITAHU - RG KERETA SEWA PANDU SENDIRI TELAH MENYELAH GUNA PERKATAAN " TAXI " DIBOOT MEREKA DILAPANGAN TERBANG KUCHING.HARAP YB PAS/DAP/KEADILAN BANTU MASALAH TAXI YANG BENAR2 CARI MAKAN DAN MENGUNA PERMIT DILULUS OLEH LPKP.
SEDANGANKAN TAXI BIRU DAN MERAH ADA BOOT MEREKA SENDIRI.HARAP YB DAPAT BERTINDAK SECEPAT MINGKIN.