Followers

Friday, August 05, 2011

Muhyiddin 'jolok' Flom palsu!


Lihat gambar, Muhyiddin anak Yassin 'jolok' Flom palsu untuk mengiringi F.L.O.M yang sebenar. Muhyiddin sudah mengena Najib agar orang-orang Umno tengok gambar ini. Pasti orang-orang Umno dari peringkat bawah hingga atas bengang dan semakin meluat dengan sikap over dan perasan flom palsu itu.

Apabila itu berlaku, ia adalah bonus buat Muhyiddin dalam keadaan terdengar-dengar sayup-sayup ada pihak dalam Umno mendesak Najib berundur! Huhuhu Najib sudah kena!

Sedikit masa nanti desakan dari dalam agar Najib benar-benar berundur akan lebih vokal kerana bahana Flom tiruan yang berkawan dengan bakal besan yang kata surat khabar Indonesia bakal besannya itu ada hubungan dengan mafia Rusia! Mafia Rusia woi!

Semakin perasan Flom tiruan, semakin suka Muhyiddin Yasin kerana semakin ramai yang menyampahkan Najib Razak baik di luar Umno mahupun di dalam. Muhyiddin anak Yasin hanya menunggu suara Mahathir sahaja lagi. Berbunyi sahaja Mahathir, Muhyiddin akan berbunyi! Najib akan semakin 'cedera parah' dalam Umno!

Nota: Kata seorang kawanku kakitangan kerajaan; "Alangkah baiknya jika RM25 juta di tangan Rosmah Mansor seorang itu menjadi sebahagian tokok peruntukan bonus untuk 1 juta kakitangan kerajaan. Rosmah Mansor seorang boleh dapat 25 juta seorang diri, takkan 1 juta kakitangan kerajaan tak boleh dapat bonus 2 bulan gaji! Malaysia yang selalu diulas oleh pakar-pekar pemerintah, 'ekonomi sentiasa memberangsangkan' ini, pelabur suka (!) adalah sebuah negara yang kaya dan banyak simpanan duit, buktinya ialah RM25 juta untuk Rosmah Mansor seorang! Seorang diri tak berkongsipun!. So jangan cakap bonus tak boleh bagi kerana ekonomi tak memberansangkan, aku tak percaya...BOHONG!"


No comments: