Followers

Thursday, May 19, 2011

Sindrom gila babi tak mampu disekat lagi, ROS 'pesakit' terbaru!

Apa sahaja yang berkaitan dengan manusia yang bernama Anwar Ibrahim akan dihapuskan. Nama manusia ini begitu trauma kepada UMNO, parti yang konon menjadi parti Melayu terbesar itu. Sebut sahaja nama Anwar Ibrahim, seluruh para pemimpin dan bekas presiden dan totok UMNO akan menjadi gila babi kalau tidak pun menjadi pandy kutty! Begitulah UMNO !


Sejak dipecat dari UMNO oleh Raja UMNO iaitu Mahathir, Anwar Ibrahim dibelasah separuh nyawa. Muka dan mata Anwar Ibrahim lebam! Tulang belakang Anwar Ibrahim terus menerima bahana akibat terjatuh akibat karate seorang bekas KPN. Racun arsenic pernah menjadi ancaman kepada nyawa Anwar Ibrahim.


Anak Anwar Ibrahim telahpun menerima ugutan bunuh yang mengakibatkan Nurul Izzah terpaksa membuat laporan polis. Isteri Anwar Ibrahim, Datin Seri Wan Azizah pernah digesa memohon bercerai daripada Anwar Ibrahim oleh totok UMNO hanya kerana fitnah yang direka sendiri oleh UMNO parti mereka yang tidak ada akhlaq dan maruah itu, bukan kerana krisis rumah tangga. Malah kereta yang dinaiki oleh Datin Seri Wan Azizah isteri Anwar Ibahim disyakki pernah cuba disabotajkan!


Kini parti yang dianggotai oleh Anwar Ibrahim, PKR juga akan dilenyapkan melalui perkakas yang bernama ROS pula setelah mungkin telah terlihat oleh UMNO tidak mampu untuk menghadapi PKR dan Pakatan Rakyat di medan pilihanraya? Nampaknya kemaraan berterusan Anwar Ibrahim bersama Pakatan Rakyat telah menyebabkan UMNO sesak nafas dan menggelabah tak keruan sehingga terpaksa menambah hamba abdi dan perkakas jahat untuk mempertahankan nasfu dan kuasa rakus mereka.


Dalam kes video seks itu, semua tokoh Islam menentang fitnah seks terhadap Anwar Ibrahim tetapi para pemimpin utama UMNO dan tokoh-tokoh agama UMNO terus membiarkan fitnah berpanjang malah menggalaknya lagi!


Tokoh ulama fiqh dan perundangan Islam, pengarang kitab ‘Fiqhul Islam Wa Adillatuh’, Dr Wahbah Zuhaili menegaskan video dan DNA tidak boleh dijadikan hujah dalam pendakwaan tuduhan zina video seks kerana Islam telah menetapkan dalam masalah itu menyediakan empat orang saksi yang adil yang membawa maksud tidak mengingkari perintah dan menjauhi larangan-Nya serta taqwa.


Presiden PAS, Dato Seri Abdul Hadi Awang berkata PAS tetap dengan pendiran mahukan kes yang melibatkan pertuduhan liwat terhadap Dato Seri Anwar Ibrahim dibicarakan mengikut hukum Islam. Katanya lagi ini bukan sahaja kes Dato Seri Anwar, bahkan termasuk kes Najib mesti ada empat orang saksi mengikut cara Islam.


Jika beginilah sikap kerajaan UMNO terhadap Anwar Ibrahim, tidak terkejut dan tidak keterlaluan jika ada dakwaan, bukan sahaja maruah dan aib Anwar brahim tidak selamat, mungkin nyawa Anwar Ibrahim pun tidak berapa selamat kerana kemaraan Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat yang terus-terusan mendapat sokongan rakyat kecuali yang bodoh macam UMNO, akan terus menggila-babikan UMNO!


Membabitkan Anwar Ibrahim, perancang konspirasi dalam UMNO memang gila babi sungguh dan nampaknya yang terbaru mendapat syndrome gila babi ini ialah ROS! Buatlah sementara engkau berkuasa dan bawa baliklah hasil upah dan gaji dari kerja-kerja mengkhianati orang lain atau pihak lain itu untuk diberi makan kepada anak bini kamu!


No comments: