Followers

Thursday, March 24, 2011

Sudah-sudahlah Datuk T, ingat-ingatlah jugak seksa kubur nanti!


Nampak Rahim Tamby Chik tetap Rahim Tamby Chik! Dia membuktikan bahawa dia tidak serupa dengan tambi-tambi yang lain. Rahim Tamby Chik dahulu dengan Rahim Tamby Chik sekarang tetap tidak berubah, tiada beza. Rahim Tamby Chik itulah, tiada lagi Rahim Tamby Chik yang lain!

Rahim Tamby Chik yang 'suka' mendedahkan benda-benda lucah. Zaman dulu-dulu ada seorang nenek pernah dihebohkan, memberitahu Guan Eng, bahawa Rahim Tamby Chik inilah yang pernah 'mendedahkan' cucunya yang bawah umur. Namun kerana 'kebalnya' Rahim Tamby Chik ini, Guan Eng tersadong dalam penjara. Rahim Tamby Chik ini kata Mat Sabu, " Rahim terus 'long leng long leng' ke sana ke mari dengan awangnya!".

Kelmarin Rahim Tamby Chik muncul kembali dengan gelaran Datuk T! Kali ini dia 'mendedah' lagi, (berahi sungguh dia mendedah) mendedah video lucah yang kata Nazri Aziz seorang sahabat lama Rahim Tamby Chik. tidak salah menontonnya.

Ada ke menonton video lucah tak salah! Dah hukum Islam 'halal haram' nak campak ke mana? Menteri taik kucing betol dia ni!

Kalau ikut sejarah yang pernah dicerita orang, Rahim Tamby Chik memang suka 'mendedah', apakah Rahim Tamby akan terus 'mendedah' ?

Sudah-sudahlah Rahim! Usia sudah semakin tua, kematian sudah semakin hampir, persoalan kubur sudah semakin dekat, dah bersedia untuk itu semua?

3 comments:

Anonymous said...

Rahim Tamby Chik dulu ada janggut dan misai. Nazri Aziz tu tak baca undang-undang lagi sebab selesa di kerusi menteri. Tonton video seks bukan satu kesalahan?

Anonymous said...

kepala "hotak" die berjambul...bole tgk ekk..kitab mne yg ajor ni..
emm mmg..mmg kelabu asap puyer menteri,lagi teruk dri menteri pasola puyer pangai..aduhhh

muslihah6th said...

mmg gitulh manusia yg sentiasa hidup di bawah naungan syaitan..doa2lah malaysia ni dinaungi dgn naungan ISLAM..~