Followers

Friday, August 07, 2009

Ooo....baru aku tahu kenapa pelabur tak masuk....!

Rakyat silap asyik marahkan kerajaan UMNO/BN sahaja bila ekonomi merosot. Pada hal para pemimpin UMNO/BN yang 'sangat putih bersih' itu telah membuat yang terbaik untuk negara. Rakyat apa tahu !!!

Pemerintahan UMNO/BN 'berjaya' menyelesaikan kes Altanthuya sehingga mengharumkan nama negara di mata dunia. Kerana berjayanya kes ini, rakyat tak nampak raaamaaaiii pelabur masuk selepas itu !!!

Pemerintahan UMNO/BN juga berjaya membawa masuk pelabur ke dalam negara berjaya 'menghapuskan rasuah' dalam pemberian tender dan projek. Mana ada UMNO/BN minta persen-persen!!! Tak adalah! Bodoh... menuduh sahaja tau !

Pemerintahan UMNO/BN sentiasa menjaga kedaulatan undang dan dan keluhuran perlembagaan. Kes Anwar dulu dan sekarang berjaya diuruskan oleh Ghani 4 tail dengan mematuhi prinsip keluhuran perembagaan!!! Ramai pelabur luar negara sokong kerajaan UMNO/BN dalam kes-kes besar macam ni !!! Sebab inilah pelabur ramai suka melabur di Malaysia !!! Itu pun tak tahu !!!

Sebenarnya pelabur tak masuk ke Malaysia selama ini bukan kerana itu semua tetapi kerana demonstrasi anti ISA GMI yang tiga jam itu. Itulah puncanya. Bodoh !!!!!!

Kamu ingat menteri wilayah yang memang bodoh itu bodoh ke ?

No comments: