Followers

Monday, July 06, 2009

Seru Sharizat, pengundi Manik Urai bagi isyarat !

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Senator Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil menyeru pengundi-pengundi DUN Manik Urai menolak calon Pas dalam Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) itu sebagai isyarat bahawa mereka tidak mahu terus hidup dalam serba kekurangan di bawah kerajaan negeri Kelantan yang tidak mampu menjaga kebajikan rakyat negeri itu.

Bagaimana pula jika pengundi Manik Urai menolak calon UMNO ? Apakah itu juga satu isyarat? Dan apakah makna isyarat itu ?

Tidakkah boleh kita katakan, itu merupakan isyarat bahawa mereka tetap tidak mahu hidup ditipu dan dipermain UMNO yang serba pandai manabur janji di bawah kerajaan BN yang tidak berintegriti ?

"Pusing-pusing saja di Kelantan, lihat sendiri, Manik Urai lagi teruk. Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri Manik Urai ini peluang untuk rakyat beri isyarat bahawa mereka tidak mahu lagi berterusan begini," kata Sharizat yang hanya senator itu.

Sharizat kata " Manik Urai lagi teruk....".

Orang Manik Urai boleh terimakah....datang datang je ke Manik Urai, Sharizat kata macam tu ? Tak kecil hatikah? Selama ini Sharizat nampakkah Manik Urai ?

No comments: