Followers

Monday, April 06, 2009

Teruk betul puak-puak ni..Srikandi keadilan dilondehnya !

Monday, April 6, 2009

(132) ABO @ Bukit Gantang - Srikandi di londeh seluar 18SXG (update)

Kes seorang srikandi Keadilan dilondeh seluar di Bilik Gerakan BN benar2 memalukan. Petugas srikandi yang berumur 20 tahun itu dan masih gadis telah ditarik masuk ke dalam Bilik Gerakan tersebut ketika sedang menjalankan tugas parti. Difahamkan srikandi itu ditarik masuk ketika lalu dihadapan Bilik Gerakan BN.

Walaubagaimanapun, usaha melondehkan srikandi yang berasal dari Pekan Simpang, Taiping itu sedikit gagal, kerana seluar yang dipakai telah ketat diikat dengan tali pinggang, londehan itu hanya berjaya ditarik oleh ahli gerombolan separas pinggul sahaja. Satu percubaan cabul yg gagal dilakukan oleh gerombolan. Ini adalah kerana ahli2 gerombolan telah merasakan bahang kalah yang langsung tidak memihak kepada BN. Dan itulah langkah terbaik mampu mereka pamerkan atas kekecewaan yang bakal mereka terima esok.

Gadis srikandi bersama bloggers masih berada di Balai Polis Simpang, kerana proses laporan Polis masih belum selesai lagi. Sumber sahih ini wak terima dari bloggers di Balai Polis Simpang.


albanjari0 comments Links to this post


sumber berita dari blog:

http://politikbanjar.blogspot.com/

No comments: