Followers

Wednesday, January 07, 2009

Bangsa syaitan dari spesis manusia.


Tiada istilah bertamadun lagi yang sesuai digunakan untuk rejim zionis Yahudi Israel. Memang amat keterlaluan. Kanak-kanak yang tidak berdosa putus kepala. Kanak-kanak kebulur di sisi mayat ibu. Ibu mengandung terburai perut. Orang awam begitu ramai yang robek dan patah anggota badan. Masya Allah apa punya zalim dan jahatnya bangsa ini!

Makhluk binatang tidak sekejam ini. Perangai ini jelas perangai syaitan yang sebenar-benarnya. Perangai iblis laknatullah. Bangsa yang kurang ajar, biadap dan berperangai syaitan ini tidak harus dihadapi dengan rundingan demi rundingan. Bangsa ini wajar dihadap dengan senjata yang boleh membunuh mereka. Bangsa ini wajib dihadapi dengan memohon Allah melaknati seluruh rejim laknat ini bersama penyokongnya.

Syaitan manusia rejim zionis ini begitu bongkak dan angkuh bukan kerana kekuatan yang dimiliki tetapi kerana umat Islam sendiri yang lemah dan berpecah-belah. Seluruh pemimpin-pemimpin negara-negara Arab adalah negara yang paling bangsat dan bacul. Palestin dimamah Yahudi , pemimpin-pemimpin negara Arab dengan penuh hipokrit dan tidak bermaruah mengutuk macam pondan di bilik berhawa dingin. Mesir lagi jahat apabila menjadi kuncu bacul Israel dengan menutup sempadan di Gaza. Apa punya negarakah begini yang kononnya diperintah oleh orang Islam.

Pertubuhan negara-negara Islam perlu dibubarkan sahaja. Tidak berguna langsung kerana tidak beriltizam membantu negara umat Islam jika di serang puak-puak kafir.

Kepimpimpinan Malaysia juga lembap dan lemah dalam soal Palestin . Mereka lebih kuat dan ceria dalam menentang umat Melayu sendiri yang bencikan PPSMI. Malah mereka lebih bersemangat bergalak di malam detik 12 malam. Suara Malaysia terus tidak berwibawa kerana tiada keikhlasan dalam usaha menggerakkan massa menentang kezaliman Yahudi.

Seluruh rakyat perlu bangkit untuk menentang bangsa syaitan ini. Lakukan secara ikhlas apa sahaja yang mampu sebagai jihad kita dijalan Allah.

1. Beri bantuan kepada mangsa kekejaman Yahudi Israel melalui sedekah dan kerja-kerja sukarela,
2. Setiap malam berdoa dan bermunajat kepada Allah dilindungi Islam dan penganutnya, dan turunkan bala sebesar-besarnya kepada rejim laknat Yahudi Israel yang berperangai syaitan itu bersama pendokong-pendokongnya.
3. Boikot barangan yang dibuat oleh Amerika dan Israel dengan tegas.
4. Buatlah apa sahaja dengan yakin kepada Allah, agar rejim syaitan Yahudi ini dapat dikuburkan.
5. Umat Islam perlu bersatu dalam soal agama Islam.

Semoga dalam keadaan kelemahan ini akan menyedarkan seluruh ummah untuk kembali menghayati Islam kerana tanpa menjadi Islam sebagai satu cara hidup, umat Islam akan terus dihina dan ditindas secara kejam dan tidak berhati perut ! JAHANAM REJIM LAKNAT SYAITAN YAHUDI ISRAEL !!

No comments: